Esküvő -Timi és Sanyi

Főoldal / Blog / Esküvő -Timi és Sanyi
Esküvő -Timi és Sanyi

Egy menyasszony tollából:

“A párommal idén nyáron házasodtunk össze a Villabogart-ban és a férjem nevében is mondhatom, hogy életünk egyik legcsodálatosabb élménye volt és tökéletes választásnak bizonyult! Olyan helyet kerestünk, ahol minden részét az esküvőnek egy helyszínen le tudjuk bonyolítani és ahol egyben az összes vendég elszállásolására is lehetőség van, mivel a násznép jelentős része távolabbról érkezett.

A szervezést többnyire én bonyolítottam a Villabogart-tal összhangban. Igyekeztünk időközönként ellátogatni a helyszínre, hogy ki tudjuk alakítani az elképzelésünket és azt össze tudjuk egyeztetni a megvalósítással. Ezek a kis utazások idővel szinte zarándokúttá váltak és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy mire eljött a nagy nap, a helyszínt teljesen a magunkénak éreztük.

A templomi ceremóniához egyértelmü volt, hogy a kápolnát választjuk – a kápolnás néni nagyon aranyos volt, többször is elmondta, hogy ö még bizony emlékszik rá gyerekkorából ahogy a Báróné a csipke ruhájában vonul az oltárhoz. 🙂

Vacsora és party helyszínnek a romkastélyt választottuk, ami egy kicsit kacifántosabbá tette a szervezést – ahogy az várható is romos, lakatlan épületeknél – így nem is volt egy egyszerű döntés, mivel a magtár fantasztikus és elég is lett volna önmagában, de utólag is a romkastély hangulata annyira különleges volt a fényekkel, friss levegövel és a kilátással, hogy még napokig a hatása alatt voltunk. A vacsorát a díszteremben tartottuk a helyszín által biztosított fehér vintage stílusú asztaloknál, a teraszt kerti fényekkel tettük hangulatosabbá, tánctérnek pedig a díszterem és a terasz közti elötér szolgált, ahová a bár is tökéletesen elfért.

Az esküvő másnapján és utólag is egyértelmű volt, hogy nem csak a számunkra, de a vendégek számára is hatalmas élmény volt az itt eltöltött hétvége és az esküvő. Mikor még nagymamám is azt mondta a meglehetősen rendhagyó körülményekről, hogy úgy érezte magát, mint egy nemes, akkor tudtam, hogy minden rendben van, pedig nagyon sokat utazott az egészségi állapota ellenére, hogy itt lehessen.

Szóval számunkra minden nagyon szuper volt és csakis ajánlani tudom.”

Helyszín: VILLABOGArT Vendégház
Fotó: Gabor Nagy
Videó: WertánFotó (Vadas Géza)
Smink: Bridal Beauty Agency
Virág: Virágjáró

Köszönjük  Timi és Sanyi, hogy minket választottatok! 🙂  

Ha tetszett a blog bejegyzés, kérlek nyomj egy like-ot, vagy oszd meg a közösségi média oldalain 🙂 köszi 🙂