Egyéb események

Főoldal / Egyéb események

Művészet, spiritualitás, jóga, elmélyülés

Egyéb események
Egyéb események
Egyéb események

MŰVÉSZET: festői környezet, vászonra kívánkozó kastélyépület, romantikus hangulat és elvonulási lehetőség- tökéletes hely egy tökéletes művészeti alkotás létrejöttéhez. Itt szárnyalhat a kreatív fantázia, és egy pár napos művészeti tábor végére csodák születhetnek….

SPIRITUALITÁS: szeretne kiszakadni a mindennapok rohanásából, kisimítani a zilált idegeket, elmélyülni a csendben és pár napig élvezni a birtok megmagyarázhatatlan békességét, spirituális kisugárzását és nyugalmát? A hely ideális helyszíne lehet jóga-és életmód táboroknak, ahol az embert körbeölelő természet végtelen ereje segít a testi-lelki egészség elérésében.

SPORT: Területünkön számos sportág szerelmesei találják meg az ideális helyszínt választott sportáguk művelésére: a 17 hektáros kastélypark bátran használható terepfutásra, segway túrára, kerékpározásra, jógára, különböző keleti harcművészetek gyakorlására és szinte bármilyen szabadidős vagy komolyabb sport tevékenységre, amely – kiegészítve a birtok által biztosított nyugalommal és a gyönyörű természeti közeggel – elősegíti a teljes kikapcsolódást és feltöltődést.

SZÜLETÉSNAP, CSALÁDI ESEMÉNY, BARÁTI ÖSSZEJÖVETEL: Bográcsozás, közös grillezés, baráti borozgatás, szülinapi parti – a birtok tökéletes helyszínt biztosít családi, baráti együttlétekre, elzártságából és nyugalmából kifolyólag során garantált a nyugodt, zárt körű ünneplés.

Árakat és feltételeket egyedi árajánlatkérés alapján tudunk küldeni a foglaltságtól és a rendezvény nagyságától függően, kérjük, keressen minket a megadott elérhetőségeken.

 

Felhívjuk tisztelt vendégeink figyelmét, hogy a szálláshelyen nincs állandó 24 órás recepció.

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke a mindenkor hatályban lévő önkormányzati rendeletnek megfelelően alakul. Az IFA a helyszínen fizetendő 18 éves kor felett.   

Az árak a hatályos ÁFA- törvények szerinti ÁFÁ- t tartalmazzák.

A területen wi-fi internet nem elérhető, háziállatokat csak rendezvények, esküvők esetében, előzetes egyeztetést követően fogadunk!

Foglalható szobáink:

3 szoba foglalása esetén:

  • Maison BOGArT 1,2,3 vagy 4, 5, 6-os szoba

4 vagy több szoba foglalása esetén:

  • VILLABOGArT 6, 7, 8, 9-es szoba
  • VILLABOGArT 1,2,3,4,5-s szoba

A területen nincs wireless internet szolgáltatás, a telefonhálózatok 3,4 G hálózata működik.

Fizetési információk:

Minden árunk bruttó, tartalmazza az ÁFÁ- t. Csoportok foglalása esetén a foglalást követő 14 napon belül a végösszeg 50 %-a fizetendő átutalással a visszaigazolásban megadott bankszámlára, a maradék összeg rendezése 14 nappal érkezés előtt szükséges átutalással.

Fizetési módok:

  • Átutalás
  • Készpénz

A lemondási feltételekről minden csoport esetében egyedi szerződés rendelkezik.