Egyéb események

Főoldal / Egyéb események

Művészet, spiritualitás, jóga, elmélyülés

Egyéb események
Egyéb események
Egyéb események

MŰVÉSZET: festői környezet, vászonra kívánkozó kastélyépület, romantikus hangulat és elvonulási lehetőség- tökéletes hely egy tökéletes művészeti alkotás létrejöttéhez. Itt szárnyalhat a kreatív fantázia, és egy pár napos művészeti tábor végére csodák születhetnek….

SPIRITUALITÁS: szeretne kiszakadni a mindennapok rohanásából, kisimítani a zilált idegeket, elmélyülni a csendben és pár napig élvezni a birtok megmagyarázhatatlan békességét, spirituális kisugárzását és nyugalmát? A hely ideális helyszíne lehet jóga-és életmód táboroknak, ahol az embert körbeölelő természet végtelen ereje segít a testi-lelki egészség elérésében.

SPORT: Területünkön számos sportág szerelmesei találják meg az ideális helyszínt választott sportáguk művelésére: a 17 hektáros kastélypark bátran használható terepfutásra, segway túrára, kerékpározásra, jógára, különböző keleti harcművészetek gyakorlására és szinte bármilyen szabadidős vagy komolyabb sport tevékenységre, amely – kiegészítve a birtok által biztosított nyugalommal és a gyönyörű természeti közeggel – elősegíti a teljes kikapcsolódást és feltöltődést.

SZÜLETÉSNAP, CSALÁDI ESEMÉNY, BARÁTI ÖSSZEJÖVETEL: Bográcsozás, közös grillezés, baráti borozgatás, szülinapi parti – a birtok tökéletes helyszínt biztosít családi, baráti együttlétekre, elzártságából és nyugalmából kifolyólag során garantált a nyugodt, zárt körű ünneplés.

Felhívjuk tisztelt vendégeink figyelmét, hogy a szálláshelyen nincs állandó 24 órás recepció.

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke a mindenkor hatályban lévő önkormányzati rendeletnek megfelelően alakul. Az IFA a helyszínen fizetendő 18 éves kor felett.   

Az árak a hatályos ÁFA- törvények szerinti ÁFÁ- t tartalmazzák.

A területen wi-fi internet nem elérhető, háziállatokat csak rendezvények, esküvők esetében, előzetes egyeztetést követően fogadunk!

Foglalható szobáink:

1 szoba foglalása esetén:

 • a VILLABOGArT épületében lévő apartman
 • vagy a Falusi Ház 72-es, 73-as vagy 80-as;

2 szoba foglalása esetén:

 • Maison BOGArT 7-es és 8-as szoba

3 szoba foglalása esetén:

 • Maison BOGArT 1,2,3 vagy 4, 5, 6-os szoba

4 vagy több szoba foglalása esetén:

 • VILLABOGArT 6, 7, 8, 9-es szoba
 • VILLABOGArT 1,2,3,4,5-s szoba

A területen nincs wireless internet szolgáltatás, a telefonhálózatok 3,4 G hálózata működik.

Fizetési információk:

Minden árunk bruttó, tartalmazza az ÁFÁ- t. Csoportok foglalása esetén a foglalást követő 14 napon belül a végösszeg 50 %-a fizetendő átutalással a visszaigazolásban megadott bankszámlára, a maradék összeg rendezése 14 nappal érkezés előtt szükséges átutalással.

Fizetési módok:

 • Átutalás
 • Készpénz
 1. Előleget visszafizetni nem áll módunkban, viszont lehetőséget biztosítunk a felhasználására, 3 hónapon belül.
 2. Amennyiben vendégünk a tervezett érkezés előtt 10 nappal jelzi lemondási szándékát, úgy az előleget más időpontban, de kizárólag szabad helyek függvényében felhasználhatja.
 3. Amennyiben foglalásának ezen idő meghaladtával jelzi, úgy az összeget nem áll módunkban visszautalni.
 4. A kiváltó foglalás összege nem lehet kevesebb, mint az eredeti foglalás összege. Lemondásokat kizárólag e-mail formájában áll módunkban elfogadni.